tisdag 17 augusti 2010

Nina, Hans och Hugo

Ikväll har vi haft besök av Adams absoluta favorit Nina (med familj). Adam pratar ofta i telefon med Nina, han använder då kräkkoppen från sjukvårdsväskan. Tror att det är för att han fick den av Nina då han fyllde 2 år. Så här har det låtit några gånger i sommar:
Hej Nina, Nina, Adam äta, mmm, Nina, Nina hej, Adam parken, hej Nina, Adam titta Emli, mmm, hej då!

Tyvärr var det långt ifrån en av Adam bättre e.m./kvällar. Supertrött från andra dagen på dagis. Det började med utbrott i parken, stora gungan var trasig. Fortsatte på väg från affären, ville inte stå på ståbrädan. Sedan ville han fortsätta att åka buss, vill alltid åka vidare med 49:an!? Fick lyfta av honom från bussen. En tant försökte hjälpa till, mindre lyckat! När vi väl är av sätter han efter bussen i full fart skrikandes "bussen, bussen, bussen". Trodde han att han skulle hinna ikapp eller? När vi väl kommit hem dunkar han lillebrors huvud i golvet och det leder ju såklart till att jag blir arg.........

När vi fick besök var han totalt överspeedad, högljudd, kramig och som en yr höna på golvet. Väldigt glad! Som tur var gick det bra att natta honom, det gör hans pappa galant!
Joel var ovanligt pigg och nöjd, det var som om han inte ville missa något. Hugo är exakt en månad äldre och det är alltid intressant med besök av andra barn.

Våra snälla gäster hade med sig presenter, hembakt tunnbröd från Skell och världens sötaste....

....lilla sett till "köket".

Tack snälla!

1 kommentar:

  1. I don't know where you find the time to do such a wonderful record of your life - it is so generous of you to share it!

    SvaraRadera