onsdag 1 september 2010

Lek och ny utrustning

Så här långt en mycket bra kväll. Hela familjen har ätit middag ihop, hör tyvärr inte till vanligheten. Efter det har barnen lekt riktigt bra. Under långa stunder har Joel stått och titta på Adam och efter ett tag har han krypit fram för att vara med. Han brukar inte alltid vara välkommen men ikväll har Adam serverat Joel saker att leka med, hoppas det fortsätter!
Förra veckan köpte jag lite förvaring till köket, två vita korgar från Stockhome och idag kompletterade jag med en röd mugg från Rice, köpt på Artiklar på Flemminggatan. Älskar att gå in i den affären, så otroligt färgglad och så mycket fint. Blir sugen på shoppa, shoppa. Om ni ska köpa något från Rice är det dit ni ska gå, (om ni bor i Stockholm vill säga) De säljer muggarna styckvis och billigare. De har även små muggar, skedar, tallrikar, sadelskydd och förkläden från Rice, för att inte tala om allt annat, t.e.x Hasbeensskor, Geggamojakläder, stövlar från Hunter och Illse Jacobssen och mycket, mycket mer.

Iakttar 
På väg fram.

Stänger ugnen.
Sätter på plattan.
Letar efter äggen.
Får sällskap.
Efter det här gick jag och Adam in i badrummet för att byta blöja.Vi hörde hur Joel skramlade med kastrullerna, Adam började då ropa "Akta Ije, varmt, varmt" hahaha, sötnosen säger precis som vi gör vid den riktiga spisen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar