söndag 12 september 2010

Helgen so far

Gårdagens heldag var riktigt trevlig. Började med en supersmaskig brunch hos den blivande bruden och efter det Laserdome, jag sköt 3:a bäst men mitt lag förlorade :-(  När vi, 19 tjejer, stegade ut möttes vi av typ 20 kids som stod redo att ta över våra västar med vapen, rätt märklig känsla. Det kändes som om det var vi som var på fel plats hahaha. Stockholms Spa väntade sedan, supermysigt och helt perfekt för möhippor. Hela lokalen för oss själva, bubbelpool, bastu och massage. Sedan drink på Amaranten och middag på Lokal, jag åt en fantastiskt god tonfisk. Vi avslutade kvällen på Lemon. Riktigt sunkigt, dålig musik och känslan av en Finlandsfärga men vi hade kul ändå! Temat för dagen var kontraster och det fick vi verkligen!

Idag har vi varit en kort sväng för att hjälpa faster Hannah och Micke att flytta, de har köpt ett jättefint nybyggt hus. Vi hjälpte till efter bästa förmåga, är ju inte helt enkelt med två små barn som vill vara med. När vi kom hade de dessutom endast ett lass kvar.........

Spännande med lastbilen.
Joel hittade en bra sten att stå mot.
Adam försöker fly kameran.
Tittar på storebror. 
Äter nyplockat päron.
När vi kom fram till huset letade Adam efter bilar att leka med. Som tur var hade Micke en hel låda med leksaker.

Bilarna köar.
På väg hem somnade båda direkt. Napparna är ett måste och Adams framtänder pekar utåt mer och mer, han har fått ett riktigt nappbett. När slutar man med napp?


Somnade direkt vi åkte.
Somnade om direkt vi åkte.

2 kommentarer:

  1. Ja NÄR? Det undrar vi med, Elis blir bara mer och mer "nappig".

    SvaraRadera
  2. Sigge har också riktiga "napptänder" men tandläkaren sa att det går över, men att man bör sluta innan 3... Härliga bilder på killarna, så kul att de roar varandra så bra.

    SvaraRadera