tisdag 16 november 2010

Utvecklingssamtal

Idag är vi extra stolta över vår stora kille. Var nämligen på utvecklingssamtal för Adam i morse. Roligt att få höra hur det fungerar för Adam och att kunna ställa frågor i lugn och ro. Blir glad och stolt att det fungerar så bra. Även om jag redan visste det så är det skönt att få det bekräftat.

Enligt fröknarna är Adam social, glad och en bra kompis. Han hälsar och tar kontakt med andra människor. Han kan leka med alla barnen, men olika lekar med olika barn. Han kommer snabbt in i leken efter lämning.
Han äter bra, av allt och ofta två portioner. Sover bra och kissar på toaletten. Tar av och på kläder själv. Tycker mycket om när de sjunger men sjunger inte så gärna själv. Älskar att berätta saker. Tycker om att måla men direkt någon annan är klar och tar fram bilarna lockar de mer (förvånad, nä!). Skriker ibland för att få uppmärksamhet, men skriker inte när han blir arg.

Adam har utvecklats så mycket och fått lära sig massor på sin förskola. Han trivs med kompisarna och med sina fröknar. Han vill alltid gå dit och så länge det är så är vi otroligt tacksamma och glada. Nu hoppas vi att Joel får plats till hösten.

På inskolningen för drygt ett år sedan.
Mellis ute.
Liten kille, nu stor enligt han själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar