torsdag 11 november 2010

En sjuk, en annan miljöskadad.

Adam hostar och därför är han sjuk, ingen feber men hosta. Hämtade hem honom från dagis igår och han hostade en hel del. Idag har det varit betydligt bättre så vi satsar på dagis imorgon. Fick efterlängtat besök av Nina och Hugo idag, Adam var så glad, nästan direkt de gått frågade han:
-Nina och Hugo komma hit igen?
-Ja det kommer de att göra någon gång, absolut.
-Nu?
-Nä inte nu.

Nina upptäckte att Joel låter som en polisbil när han kör omkring med sin favoritbil, hur sjukt är inte det? Trodde inte riktigt att det stämde men har kollat det vid ett flertal tillfällen ikväll och han härmar verkligen mig när jag låter tut, tut. Miljöskadad!? Funderar på att gå tillbaka till Bvc och berätta det. "Här hemma fokuserar vi på lite andra saker än att vinka när vi säger hej då" Hahaha!

I morse var vi iväg och köpte noppor, Adam kallar det så och jag hade vissa problem att hitta det på nätet, eller jag hittade det inte alls rättare sagt. Kom till massa konstiga sidor, speciellt på tradera.


Trevligt med besök i e.m. Tack för det!


Adam underhåller.
Spela boll.
Chockade småkillar när Nina spelar skadad.

Hur är det? Hur mår du?

Tut, tut, tut, tut.




2 kommentarer:

  1. Haha, Adam ser definitivt dagisredo ut ;-) Vad kul med polisbilen, vi upptäckte också igår att Elis låter när han kör bil :-) Var hittade du nopporna? Jag har också letat men utan framgång...här hemma heter det ploppar :-)

    SvaraRadera
  2. Jag köpte dem på Leksaksborgen på Hantverkargatan, fanns några olika modeller men jag köpte den enklaste för 79 kr.

    SvaraRadera