söndag 12 december 2010

Magsjuk

Jaha då var det dags för sällskapets första magsjuka. Vem det drabbat? MIG! Huga vad äckligt. Vi åt på en lokal restaurang igår, så lite turistig man kan tänka sig. Läckert, sjukt starkt och, om det nu är från den, en magsjuka. Mamman i den andra familjen är lite dålig och vi tog rödcurryn. Man kan ju aldrig veta vart det kommer ifrån, men ett toabesök av en av oss gör den restaurangen till huvudmisstänkt.
Nåväl, här ligger jag nu medan städerskorna städar på nedervåningen. Har ingen lust att de kommer upp men vill ju såklart få städat, speciellt toaletten. De andra åkte till Phuket town för shopping, gissa vems förslag det var? Fick ett sms att Joel spytt ner sin pappa men det verkar ha varit åksjuka som tur är. Vill verkligen inte att barnen ska bli dåliga.
Nu ska jag dricka ännu en resorb. Känns som om det kanske är över, hoppas, hoppas!

Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

  1. Stackare, vet hur det känns, inte kul. Hoppas verkligen att det går över snart och att pojkarna slipper.

    SvaraRadera
  2. Ja sånt händer, men är det från maten borde det gå över efter en dag, hoppas det. Annars verkar ni ha det skönt, gläds med Er här är det bara mörkt o kallt! Men ett ljus var att AIK slog Färjestad med 5-1 igår!!! Ligger nu i toppen igen. Luleå förlorade mot Södertälje! Sköt om Er!
    Kram

    SvaraRadera